Loading...
GRATIS FRAKT vid beställning över 1020 kr
Hem| INTEGRITETSPOLICY

INTEGRITETSPOLICY

Joyaskorstockholm Shoe Warehouse, Inc. (”Joyaskorstockholm”) samlar in kundinformation för att underlätta och förbättra din shoppingupplevelse. Denna integritetspolicy ("Policy") är avsedd att hjälpa dig att förstå vilken information vi samlar in om dig när du besöker någon av våra butiker eller våra webbplatser, hur vi använder och delar den informationen och de skyddsåtgärder vi har för den informationen. . Denna policy gäller för information som samlas in i någon av våra butiker, via telefon och via våra webbplatser som länkar till denna policy. Referenser till Joyaskorstockholm.com ska generellt referera till alla Joyaskorstockholms onlinetjänster, inklusive mobilapplikationer. I denna policy betyder "vi" och "vår" Joyaskorstockholm, och "du" betyder varje person som besöker vår webbplats, använder vår mobilapplikation eller besöker våra amerikanska butiker.

INFORMATION VI SAMLAR IN OCH HUR VI ANVÄNDER DEN

"Personlig information" betyder information som identifierar, relaterar till eller beskriver, direkt eller indirekt, en viss individ, såsom: namn, adress, e-postadress eller telefonnummer.

Vi samlar in följande kategorier av personlig information via Joyaskorstockholm.com, våra butiker, kundtjänst och på annat sätt, och använder den för typiska företagsledning, operativa och kommersiella ändamål (inklusive för att försvara och skydda oss och andra från skada eller juridiska anspråk, och som krävs av tillämplig lag) och som beskrivs mer specifikt nedan:

 1. Personliga identifierare. Vi tar emot personliga identifierare (som ditt namn, telefonnummer, e-postadress, faktureringsadress, leveransadress, lösenord, enhets-ID och IP-adress), personliga identifierare för andra (som en ordermottagares namn och adress) och använder dem för att svara på förfrågningar, uppfylla och leverera beställningar av varor och tjänster, bearbeta returer eller byten, kontakta dig eller andra om en beställning eller leverans, underlätta undersökningar, kampanjer, utlottningar och tävlingar, hantera konton och preferenser, underlätta belöningsprogram och konton och för att kommunicera med dig i marknadsförings- och informationssyfte. Vi kommer också att skapa ett kundnummer när du gör ett köp och ett Joyaskorstockholm VIP Rewards-nummer när du registrerar dig som medlem så att vi kan identifiera dig. Vi kan också få ditt körkortsnummer när du gör produktretur, vilket vi använder för att förebygga bedrägeri och för att uppfylla juridiska skyldigheter.
 2. Meddelande och produktrecensioner. Vi samlar in de meddelanden du skickar via kontakt, registrering, undersökningar, köp- och produktgranskningsformulär på Joyaskorstockholm.com, såsom kundtjänstförfrågningar, meddelanden till leveransmottagare och leveransinstruktioner. Vi använder denna information för att svara på och uppfylla dina förfrågningar, bättre förstå dina behov och preferenser, förbättra och anpassa våra produkterbjudanden till dig och förbättra Joyaskorstockholm.com och våra tjänster och merchandiseerbjudanden.
 3. Audio och visuell information. Vi tar emot alla digitala foton du skickar via Joyaskorstockholm.com och publicerar denna information till offentliga områden på Joyaskorstockholm.com efter din anvisning. För att hjälpa till att skydda dig och andra övervakar och spelar vi in video och tar fotografier av butikernas allmänna utrymmen för säkerhet, bedrägeri, förlustförebyggande, incidentrapportering och andra operativa ändamål. Vi kan spela in telefonsamtal från kundtjänst i kvalitetssyften och för att uppfylla våra juridiska skyldigheter.
 4. Finansiell information. Vi tar emot finansiell information (som betalkort och bankkontoinformation) för att behandla betalningar för varor och tjänster du köper på Joyaskorstockholm.com.
 5. Kommersiell transaktionsinformation. Vi samlar in och genererar information om kommersiella transaktioner (såsom register över köpta varor och tjänster) när du gör inköp på Joyaskorstockholm.com och i butiker och när du gör inköp med det Joyaskorstockholm-märkta betalkortet. Vi använder denna information för att leverera och fullfölja dina beställningar, behandla dina returer eller byten, förbättra våra tjänster och varuerbjudanden, skräddarsy våra marknadsföringsinsatser och administrera konton och för interna verksamhets- och rapporteringsändamål.
 6. Personlighetsdrag. Vi får personliga egenskaper (som ditt födelsedatum och andras födelsedatum, information om skorstorlekar och plats) när du lämnar informationen till oss. Vi använder födelsedatumsinformationen för att anpassa erbjudanden och gåvor. Vi använder information om skorstorlekar för att förse dig med de produkter du beställer och spara dina preferenser. Vi samlar in plats när du skickar recensioner, så att vi kan anpassa recensionerna för andra.
 7. Geo-platsinformation. Vi samlar in mobilenhetsidentifierare och geografisk platsinformation för besökarnas enheter i och runt våra butiker för att övervaka fottrafik för att hjälpa oss förstå hur shoppare rör sig i våra butiker, identifiera vad shoppare verkar intresserade av och förbättra shoppingupplevelsen.
 8. Slutsatser från informationen som anges ovan. Joyaskorstockholm kommer att använda informationen ovan för att dra slutsatser om dina preferenser (som dina favoritmärken och stilar) för att hjälpa oss att förse dig med personligt innehåll och erbjudanden och hjälpa oss att utveckla och tillhandahålla bättre varor och tjänster.

Dessutom kan vi och våra tredjepartspartners, såsom annonsnätverk, widgets för sociala medier och analysleverantörer, automatiskt samla in andra kategorier av personlig information med hjälp av cookies och liknande teknik när du använder Joyaskorstockholm.com, våra e-postmeddelanden och i- butiks wi-fi-tjänster tillgängliga nära eller i våra butiker. Vi använder denna information för att tillhandahålla och förbättra vår webbplats och orderhantering, i bedrägeribekämpningssyfte, för att skräddarsy din upplevelse på Joyaskorstockholm.com och våra marknadsföringsinsatser, för att tillhandahålla våra wi-fi-tjänster i butik och för att skapa samlade interna rapporter om webbplatsanvändning och aktivitet, såsom visningar av vissa varor. Dessa ytterligare kategorier kan bestå av:

 1. Onlineidentifierare. Joyaskorstockholm kan samla in din IP-adress och andra enhets- och onlineidentifierare när du använder Joyaskorstockholm.com.
 2. Geo-platsinformation. Många mobila enheter tillåter applikationer att få tillgång till geopositionsinformation i realtid. Vi kan också samla in och använda sådan information, med ditt samtycke. Dessutom kan en del av informationen vi samlar in, såsom IP-adresser, användas för att uppskatta en ungefärlig plats för enheten du använder för att komma åt Joyaskorstockholm.com. Vi använder platsinformation för att förbättra och anpassa funktionerna och funktionerna på Joyaskorstockholm.com och varor och tjänster.
 3. Information om webbplatsaktivitet. Joyaskorstockholm kan övervaka och samla in Joyaskorstockholm webbplatsaktivitetsinformation och enhetsinformation, såsom webbplatsklick, innehåll och sidvisningar, webbplatsen varje besökare besökte innan vår webbplats, domäntyp, webbläsarversion och internetleverantör.
 4. Slutsatser från informationen som anges ovan. Joyaskorstockholm kommer att använda informationen ovan för att dra slutsatser om dina shoppingpreferenser (som dina favoritmärken och stilar) för att hjälpa oss att förse dig med personligt innehåll och erbjudanden och hjälpa oss att utveckla och tillhandahålla bättre varor och tjänster.

Avidentifierad eller aggregerad information. Vi avidentifierar och/eller samlar ihop data vi tar emot och kan använda och avslöja dem för alla affärsändamål.

aaa